Hero Suora

MM-kisojen aiheuttaman suuren liikennemäärän vuoksi pätkimistä voi esiintyä.

Ohjelmaopas

 • 13:35-14:20

  Kausi 5. Jakso 9/35. Muistoja Espanjasta. Leskirouva Maureen Biggleswadesta on menettänyt rakkaan miehensä, ja toivoo uuden puutarhansa tuovan muistoja Espanjasta, jossa he asuivat yhdessä. Saadaanko peribrittiläisen lähiötalon pihaan rakennettua aito eteläespanjalainen puutarha vuoristomaisemineen? Englantilainen lifestyleohjelma. (43')

  Sarja
 • 14:20-15:05

  Kausi 5. Jakso 10/35. Yllätys äidille. Andrew on pian muuttamassa pois kotoa ja haluaa kiittää vanhempiaan väsähtäneen takapihan muodonmuutoksella. Haastetta muutostyöhön tuo sateinen sää ja se, että työt tehdään salaa ja yllätyksenä Kay-äidille. Englantilainen lifestyleohjelma. (43')

  Sarja
 • 15:05-15:50

  Kausi 1. Jakso 6/8. Naiset kuulevat, että tällä viikolla on edessä yön yli kestävät unelmadeitit. Katariina ja Lari saavat vihdoinkin toisiltaan vastauksia pitkään jatkuneeseen epämääräiseen tilanteeseen. Kotimainen realitysarja. (42')

  Sarja
 • 15:50-17:00

  Kausi 4. Jakso 9/14. Giljotiinimakkari. Väen vähetessä torpparin päätökset muuttuvat yhä vaikeammiksi. Pienemmässä joukossa yksikin väärä päätös voi aiheuttaa dominopalikkavyöryn, joka sinetöi oman kohtalon. Ja toisaalta, eteen voi yllättäen osua hyvin yllättävä ja hyödyllinen vaihtokauppa. Kotimainen realityohjelma. (66')

  Sarja
 • 17:00-18:00

  Kausi 4. Jakso 4/8. Ratkaisukeskeisyyttä rahalla ja ilman. Yrittäjä Petri Matero jakaa ongelmat niihin, joihin voimme vaikuttaa ja niihin, joihin emme voi. Yhdessä onnelliset Aliisa ja Jussi Turunen ovat kohdanneet elämässään kinkkisiä ongelmia, mutta Petri ja vaihtoviikko tuovat ratkaisun avaimia mukanaan. Kotimainen realitysarja. (41')

  Sarja
 • 18:00-19:00

  Kausi 4. Jakso 5/8. Elämä (itsessään) on lahja. Suomen Ellen päätoimittajana toiminut suurperheen äiti Taru Marjamaa hyppää kroonista syöpää sairastavan yksinhuoltajan Sirkku Dibban kenkiin. Sirkku nauttii lastensa kanssa yltäkylläisestä viikosta, palaten onnellisena omaan elämäänsä. Kotimainen realitysarja. (40')

  Sarja
 • 19:00-20:00

  Kausi 12. Jakso 15/24. Draaman kaari. Demonin uhrit saavat tärkeän tehtävän, jonka onnistuminen ratkaisee yhden asukkaan kohtalon. Erään kilpailijan puolueettomuus näyttäytyy toisten silmissä kaksinaamaisuutena, ja ilmassa on myös mustasukkaisuutta, jolla saattaa olla vaikutusta pelin kulkuun. Norjalainen realitysarja. (43')

  Sarja
 • 20:00-20:55

  Kausi 20. Jakso 9/22. Kryptinen rikos. NCIS-tiimi kutsutaan hätiin, kun alaston upseeri juoksee kadulle ja suoraan auton alle. Tutkinta saa uuden käänteen, kun käy ilmi, että uhri kävi McGeen vaimon pitämillä luennoilla. Amerikkalainen rikosdraamasarja. (39')

  Sarja
 • 20:55-21:00

  Tulossa Nelonen Median kanavilla. Kotimainen ohjelma. (3')

 • 21:00-23:25

  (Four Weddings and a Funeral/Britannia 1994). Parhaan elokuvan ja alkuperäiskäsikirjoituksen Oscar-ehdokkuuksilla huomioitu romanttinen komedia Charlesista (Hugh Grant), joka yrittää ystävineen tavoitella todellista rakkautta keinolla millä hyvänsä. Hugh Grant voitti pääosastaan sekä Golden Globen että Britti-Oscarin eli BAFTA-palkinnon. Ohjaaja Mike Newell muistetaan myös menestyksistä Operaatio Donnie Brasco, Mona Lisa Smile sekä Harry Potter ja liekehtivä pikari. Pääosissa: Hugh Grant, Andie MacDowell, Kristin Scott Thomas, Simon Callow, James Fleet, John Hannah. Ohjaus: Mike Newell. (112')

  Elokuva
 • 23:25-23:55

  Kausi 2. Jakso 2/26. Kaukorakkautta ja kurkkulaulua. Vancouverin lentokentälle saapuu Pariisista rahaton nainen, joka aikoo asumaan netissä tapaamansa poikaystävänsä luokse. Douglasin rajanylityspaikalla kohdataan puolestaan kurkkulaulua esittävä yrttitarhuri, jonka yrttien laillisuus vaikuttaa kyseenalaiselta. Myös valaistua häntää käyttävä muoti-influensseri hämmentää rajavartijoita. Kanadalainen realitysarja. (21')

  Sarja
 • 23:55-00:00

  Mihin julkkikset matkustavat, kun he haluavat rentoutua ja karata paparazzeilta? Dokumentti esittelee 100 toistaan upeampaa lomakohdetta ympäri maailmaa. Dokumenttisarja.


Kysyttävää tai kehitysideoita? Ota yhteyttä: [email protected]